Albelli en iteratief beter worden

Ik mocht nog een keer de Albelli service testen. Ik verwachtte een betere service, en weet je wat? Die kreeg ik ook!

Bijna moederdag, en ik mocht van Albelli een moederdagcadeautje bestellen om hun service nog eens te testen. De vorige keer vond ik het nogal vreemd dat ik er niet toe in staat was verschillende boeken tegelijk te maken en te bestellen. Euvel verholpen: ik maakte mezelf een mooi cadeau van 2 opeenvolgende fotoboeken die een jaar aan kindermomenten vastleggen. Het was even zoeken en gewoon proberen, maar het lukte perfect in één bestelling! Eerst alle boeken opmaken in de offline app, dan ze allemaal na elkaar aangeven als bestelling en hopla, netjes samen in het mandje na een paar extra klikken.

Screenshot 2016-05-02 21.37.59

Ik testte zowel de online als de offline service en merkte volgende verschillen op:

  • de online tool laat toe het album automatisch te vullen
  • de offline tool laat dit niet toe
  • de online toe laat niet toe de foto’s opnieuw te sorteren, dus ze moeten gesorteerd in je map zitten voor de download als je ze wilt automatisch laten toevoegen in een bepaalde volgorde
  • de offline tool laat toe de foto’s op datum of filenaam te sorteren
  • de online tool is iets intuïtiever qua aanpassingen
  • de offline tool is klassieker en voelt dan weer bekender aan

Ik ben eigenlijk echt tevreden van de verbeteringen bij Albelli, en de kwaliteit van de boeken kende ik al, benieuwd of ik daar verschil in zie! En nu de brievenbus in het oog houden…

Geef een reactie