Warm

Ik snap niet hoe ze dat doen in Australië: midden in de zomer Kerst vieren. Ik voel mij helemaal niet Kerstig op dit moment. Ik ben blij dat mijn boom er staat, met mooie lichtjes, en mijn Kerststal waar ik nog steeds dol op ben. Maar mijn brein is helemaal in de war wanneer ik op weg naar de klant langs een laan rijd waar de narcissen beginnen te bloeien.

De hommels en bijen gaan het moeilijk hebben volgende lente. Ik zou zeggen: steek nu nog rap wat verse bloembollen extra in de grond, want die narcissen die nu bloeien gaan de rest van de winter niet overleven, en de hommels en bijen hebben die lentebloemen nu net nodig na de vrieskou die er waarschijnlijk nog zit aan te komen…

Maar dat klimaatakkoord was niet dringend hé, beste 3 regeringen.

maja-de-bij-07

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s