Aidan bij de dokter

Hij snotterde en hoestte al een tijdje, maar ik dacht het in toom te kunnen houden met een hoestsiroop die de slijmpjes helpt losmaken en de klassieke ajuin aan het bed. Die laatste hielp echt wel om de nachten rustiger te laten verlopen, maar toen meneertje gisteren ook nog koorts maakte hield ik hem toch thuis van school en ging met hem naar de dokter.

En toen merkte ik nog maar eens dat ik gezegend ben met kinderen met een sterke gezondheid. De dokter ziet ons weinig, en na één blik op Aidan klikte ze zijn dossier nog eens open om zijn leeftijd te controleren. Ze vroeg het voor de zekerheid nog eens na, dat er geen fout in zijn dossier staat.

Ja, hij werd nog geen maand geleden 3 jaar.

Tijdens de hele consultatie bleef ze het herhalen: dat hij toch groot is voor zijn leeftijd, écht de papa, dat mensen zich makkelijk in hem zullen vergissen door zijn gestalte.

Mijn 3-jarige draagt kleertjes maat 4 jaar.

Maar hij blijft mijn kleine man.

image

Geef een reactie