De tand

Mijn beide kindjes worden plots snel groot. De ene net droog, de andere haar eerste tandjeswissel. Hij stond al een hele tijd los, en in Frankrijk op vakantie eet ze veel harde korsten stokbrood. Doe daar nog een spannende film bij voor het slapengaan en het gepruts aan het losse tandje leidt tot een tandje in het handje!

Ja, ik vond het een beetje jammer dat ze niet thuis was, maar zo gaat het nu eenmaal in het leven. Op naar tandje nummer 2. Het tandendoosje dat ze van haar meter kreeg en ze absoluut mee op vakantie wilde (voelde ze het aankomen?) doet nu netjes dienst.

pylones-tandendoosje-quenotte-roze

Pylones tandendoosje

Ook kleine meisjes worden groot…

En nu op controle bij de tandarts: Manon heeft 5 snijtandjes onderaan, eentje teveel. De tandarts vroeg me op bezoek te komen zodra het eerste tandje wisselde om na te gaan hoeveel definitieve tandjes er klaar zitten. Ik ben benieuwd!

One thought on “De tand

  1. Liese

    wuhuh, ik krijg de kriebels van losse tandjes. Dat zal een item zijn dat door mijn echtgenoot zal moeten afgehandeld worden.

Geef een reactie