Meer en meer fan van IKEA…

IKEA zal voortaan in de dranktorens in haar restaurants, naast water, alleen nog speciaal fruitwater aanbieden. Die zes verschillende soorten fruitwater bevatten 50 procent minder suiker dan de frisdranken, die uit de dranktorens met zelfbediening verdwijnen.

Er zullen 5 verschillende fruitsmaken zijn: framboos, peer, appel, limoen en vlierbloesem. En mijn all-time favourite met lingonberry!

IKEA sap

Het fruitwater bevat 50 procent minder suiker en bevat uitsluitend natuurlijke smaak- en kleurstoffen. Ook een goeie, want sinds mijn tweede zwangerschap reageer ik allergisch op een bepaald soort smaakversterker.

Ik zou IKEA nog één enkele tip willen meegeven: een extra smaakje sap zonder bruis, zoals het lingonberry sap, zou veel kindjes nog gelukkiger maken. De mijne weigeren bruisende dranken categoriek (en dat probeer ik zo lang mogelijk zo te houden!).

2 reacties op ‘Meer en meer fan van IKEA…

  1. Heerlijk … Behalve als je, zoals ik, alleen de light frisdrank kan nemen omdat je niks gesuikerd mag. In de fruitwaters zit wél suiker en dus een nog go voor mij … waardoor ik weer alleen op water kan terugvallen. Ik ben dus niet echt blij met deze beslissing.

    1. Begrijpelijk. Maar zover ik weet heeft er nooit Light drank in de torens gezeten bij ikea? Of ben ik mis? Nog een extra verbeterpuntje dus 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s