Puffin Muffins!

Een tijdje geleden kreeg ik een Penguins of Madagascar pretpakket! Daarin zaten alle benodigdheden om muffins te bakken: een bakschaal, cupcake papiertjes, ovenwanten op kindermaat en een hoop leuke versieringen in pinguin thema. En natuurlijk de film Penguins of Madagascar op dvd!

Er is namelijk in de tekenfilmreeks een episode waar ze het hebben over puffin muffins. Maar in de tekenfilm gaat het wel over die Zweedse/Deense kaneelrollen. Maar dat doet er niet toe, de term puffin muffin is gewoon té zalig!

Gezien het slechte weer de laatste tijd togen we aan het werk: Manon voegde alle ingrediënten samen en roerde, mama mixte het beslag vulde de cupcakejes, en Manon mocht ze zelf met haar nieuwe ovenwanten in de oven plaatsen. (Sensatie! Een voorverwarmde oven!) Nadat ze gebakken waren knabbelden we ze lekker op voor de tv, ahja!

image

image

image

Hilarische film trouwens, candy for the brain 🙂

One thought on “Puffin Muffins!

Geef een reactie