Endimi kocht een nieuwe auto

Een nieuwe job waarbij je veel op de baan moet, daar hoort ook een nieuwe auto bij, want ik moest natuurlijk de bedrijfswagen terugbezorgen aan mijn werkgever. Mijn man rijdt al een tijd met een Mazda 6, en we waren allebei zo tevreden dat we eens gingen kijken wat er zoal beschikbaar was. Ik werd bijna onmiddellijk verliefd op de Mazda 3 Sedan. Mijn geduld werd wel wat op de proef gesteld, want een verandering aan de euronormen zorgde voor vertraging in de fabriek. En nu is hij er eindelijk: mijn mooie flitsende maar ook zeer zuinige auto! Hij is nog niet helemaal “af”: de drempelbeschermers en de zwarte zijskirts die ik erbij bestelde waren niet tijdig geleverd. Maar geen probleem: in mei worden deze geplaatst en die dag mag ik kiezen met welke Mazda ik wil rijden (zelfs de MX-5 die ze staan hebben… hmmmmm…).

En hier istie dan:
image
imageDe kleur is parelmoer wit, dus in de zon is er een hele mooie schijn. Ik ben ook al fan van het navigatiesysteem en alles rondom: je kan er apps voor downloaden en installeren, dus ga ik eens zien of ik bijvoorbeeld Waze erop krijg, aangezien de verkeersinformatie daarop niet te verslaan is. Ook het interieur vind ik zalig: gebroken wit voor het zitgedeelte, zwarte achterkant (kindervoetjes hé) en rode stiksels. Zelfs filerijden op de ring is nu een pak leuker!

 

Geef een reactie