Sneeuwvlokjes

Het begon ‘s nachts. Die ochtend was het meeste terug weggesmolten. De kindjes in huis waren teleurgesteld toen het begon te regenen en de laatste restjes sneeuw verdwenen. Een half uur later begon de sneeuwstorm echter goed, en tegen de avond lag er een mooie laag. De vrieskou ‘s nachts maakte de sneeuw echter te poederig, waardoor een sneeuwman maken niet vanzelfspreken was. Dat lieten ze gelukkig niet aan hun hart komen: een “half gesmolten Olaf” was ook goed, en iedereen hielp naarstig mee. Aidan zijn eerste sneeuw-speel-ervaring was ook niet mis, zijn skipakje nog nét niet te klein. Heerlijke taferelen dus, gevolgd door gezelschapsspelletjes, tekenfilms een een home made chicken tikka massala om op te warmen. Bij de volgende sneeuwbui zullen we vroeger beginnen sneeuwmannen te bouwen!
image

image

image

De kat vind ik dan terug onder de verwarming…
image
En het uitzicht naar de tuin is bijna een kerstkaart.
image

Geef een reactie