Strange things

Ik kocht voor de echtgenoot een doosje chocolaatjes bij Aldi. Zwarte chocolade gevuld met advocaat. Hij eet graag eens af en toe een likeurpralientje. Hij was er super blij mee.

Er is echter 1 raar probleempje.

Elke keer dat hij er eentje eet moet hij 1x niezen. Elke. Keer.

Strange. Want normaal wanneer hij niest is dat in een hele reeks. Maar hier is het echt onvermijdelijk: 1 praline = 1 nies.

Grappig eigenlijk!

2 thoughts on “Strange things

  1. Grappig! Ik moest bij het lezen van dit blogje meteen aan mijn grootvader denken. Hij is er helaas niet meer. Ik herinner me nog dat hij graag een pintje dronk. Of meerdere pintjes. Na zijn dertiende pintje kreeg hij telkens zo’n niesbui. 13 keer niezen. En alle kleinkinderen telden toen mee. Kleine herinneringen die me altijd zullen bijblijven. En waar ik door blogjes als deze van jou met veel warmte aan terugdenk. Dank daarvoor! 🙂

  2. RealKnippie

    Hihi, ik krijg vaak, zo niet altijd, enorme niesbuien (tot tranen en veel snot toe) bij het drinken van bepaalde geuzes. 🙂

Geef een reactie