Zomerkampen

Als aftrap van de zomervakantie ging Manon voor het eerst op een echt kamp. Tot nu toe ging ze nog naar de opvang die georganiseerd werd door de vzw die ook instaat voor de naschoolse opvang. Wel prijzig, maar voor een klein kleutertje alleen vond ik de omkadering beter.

Dit jaar werd het dus kampen afgewisseld met speelplein en “echte” vakantie. Vorige week probeerden we voor het eerst een kamp van IdeeKids: Sprookjesland. Aangezien onze meid nogal dol is op prinsen en prinsessen, weetuwel. De eerste dag was wat moeilijk: ze kende er geen kindjes, maar ze amuseerde zich blijkbaar echt wel, want ging de komende dagen telkens vrolijk op pad. Ze kwam terug met een zak vol knutselwerkjes, een hoofd vol verhalen en een snoet met elke dag wel iets anders erop geschminkt. Volgend jaar gaan we dat nog eens proberen!
image

image

 

Geef een reactie