Endimi zag Joe Satriani in het Rivierenhof

Joe “Satch” Satriani wordt gezien als één van de grootste gitaristen van eind 20e en begin 21e eeuw. Hij maakt prachtige gitaarmuziek en af en toe komt hij tijdens zijn tours naar België. Toevallig kwam ik te weten dat hij dit jaar in het Rivierenhof zou spelen, en aangezien zowel mijn man als ikzelf deze muziek enorm graag horen aarzelden we geen minuut. Samen met een vriend stonden we gisterenavond dus netjes op tijd in het prachtige park om naar het openluchttheater te wandelen. De artiest was zelf onder de indruk van de setting waar hij mocht spelen, en alle aanwezigen genoten met volle teugen.
image

image

image

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s