Allerlaatste giveaway, nummer 21: Samsung Tectiles

We gaan eruit met een techie giveaway: een pakje Samsung Tectiles.

Direct naar de juiste website, een app opstarten of een Facebook-pagina liken? Dat kan met de Samsung TecTiles. Deze high tech stickers automatiseren verschillende voorgeprogrammeerde taken. Zo is uw smartphone in één aanraking in de juiste modus. Tectiles zijn dus programmeerbare NFC tags die je telefoon in de juiste modus brengen bij contact. Alternatieve SmartTags. Om er gebruik van te maken moet je telefoon wel uitgerust zijn met een NFC chip. Vanaf de Galaxy S3 en de Galaxy Note 2 is dat het geval.

Je brengt je telefoon in contact met deze tags en hij doet waar de tag voor geprogrammeerd is: bijvoorbeeld op je nachtkast in een “nachtmodus” gaan waar hij stil gezet wordt en niet meer trilt, behalve wanneer een specifiek persoon je belt. Of je wilt geen wer e-mails meer ontvangen tijdens het avondeten, dan programmeer je een tectile voor in de keuken of aan de eettafel. Op het werk wil je bepaalde apps wel of net niet actief hebben, hup een tectile aan je bureau. De mogelijkheden zijn enorm!

Heb je een telefoon met NFC chip en wil je graag deze tags ontvangen? Plaats hieronder een commentaartje, vergeet niet je e-mailadres in te vullen bij het plaatsen, en fingers crossed voor de trekking op 2 juni!

EDIT: en de winnaar is Diana! Veel plezier ermee!

10 thoughts on “Allerlaatste giveaway, nummer 21: Samsung Tectiles

  1. Tiemen

    Ik hoorde je noodkreet op twitter ivm geringe belangstelling. Ik kan wel nieuwe NFC-tags gebruiken 🙂

  2. Kelly De Bruyn

    Aangezien ik NFC pas een week ken zou ik het super vinden om het meteen uit te testen en wat meer smartphone waardig te worden :p

Geef een reactie