Giveaway nummer 16: droog vel?

Nog eens eentje in de categorie beauty en verzorging. Ik heb vaak last van droge huid, en heb al een massa producten geprobeerd. Zeker voor gezichtscrème is het een miserie. De beste crème die ik ooit mocht testen is zonder twijfel ioma. In België worden deze producten verdeeld via ICI Paris XL. Vandaag schenk ik jullie een cocooning body crème van ioma samen met een dry oil van Yves Rocher. Twee producten die een weldaad zijn voor de droge huid.

image

Zoals steeds om te winnen graag een commentaartje hieronder, de winnaar wordt getrokken op 24 mei.

 

EDIT: de winnaar is Liesbet! Veel plezier ermee!

12 thoughts on “Giveaway nummer 16: droog vel?

 1. Liesbet

  Dit kan mijn velleke wel gebruiken.
  Dat feest blijft hier maar duren, fijn fijn!

 2. elien

  Wil ik eens uittesten! Nu ik zwanger ben, is men huid super droog en zoek het ideale middeltje.

 3. Zou het kunnen gebruiken. Verleden week massage gehad en de 1ste reactie dat ik kreeg was van ‘amai jij hebt wel een serieus droog velleke’. De olie was dus direct in mijn huid ingedrongen voor er al gemasseerd was.

 4. Klinkt heel cool, maar ik reageer nogal snel allergisch 🙁 Zonder eerst te testen zou ik het niet durven gebruiken…
  Good luck aan al de rest!!!!!

  ttfn
  Annelies

 5. Davinia

  Zou wel heerlijk zijn om mijn zwanger buikje mee in te smeren. Geniet momentje voor mama en baby!

 6. sofie

  Zou ik wel eens willen proberen. Sinds de zwangerschap en na de bevalling van mijn zoontje 8 weken geleden is mijn huid niet meer hetzelfde.

Geef een reactie