Ik ben jarig! Extra straffe giveaway 5! Nokia Lumia!

Als afsluiter van vandaag bedanken we de mensen van Nokia. Dankzij hen mag ik één van mijn lezers een Lumia 520 schenken! Nokia Lumia 520 Een geavanceerd, maar zeer betaalbaar toestel! De Lumia 520 heeft gratis kaarten en navigatie van Nokia HERE. De regionale offline navigatiemogelijkheden van HERE Drive zorgen ervoor dat iedereen met de auto de weg kan vinden zonder datakosten. Handig toch? De Lumia 520 beschikt verder over 8 GB geheugen – uit te breiden tot 64 GB met een micro SD-kaart, 7 GB gratis online storage via SkyDrive en voorgeïnstalleerde Microsoft Office. De lenstechnologie op de Lumia 520 maakt het mogelijk om met de 5-megapixelcamera foto’s te maken van hoge kwaliteit. Ook is er de Cinemagraph-app die beweging aan foto’s toevoegt, de Slimme Opname-functie maakt meerdere groepsfoto’s tegelijk en voegt deze samen tot één foto waarop iedereen lacht én de ogen open heeft 😉 De 520 is verkrijgbaar in zwart, geel, wit en rood. Gebruikers kiezen zelf welke van de vrolijke, kleurige covers ze op hun Lumia520 willen plaatsen. (zwart geel rood, net goed om je Lumia in de Duivels kleuren te hullen!) Richtprijs: 179€. image Wil je graag een Nokia Lumia 520 winnen? Schrijf dat hieronder in de comments, de winnaar wordt op 21 mei bekendgemaakt!

EDIT: ook hier deed Random.org zijn werk, na wat filteren in de dubbele comments (vanuit Disneyland onmiddellijk valideren was nogal lastig, oeps) waren er 32 deelnemers voor deze giveaway, en de winnares is Sas!

Nokia

42 reacties op ‘Ik ben jarig! Extra straffe giveaway 5! Nokia Lumia!

 1. Leuk toestelletje inderdaad. Mijn moeder heeft die ook en heb die enkele weken mogen gebruiken toen de mijne defect was.
  Voor mijn vriendin zou het een fijn instapmodelletje kunnen zijn.

 2. Killy

  Is een toffe phone, en ik kan best nog eens een recenter toestel gebruiken ipv altijd 3 generaties achter te lopen 🙂

 3. Kristel Van Tilt

  vooreerst ne gelukkige! ik doe ook es mee. wie weet win ik wel! ben van plan een nieuw toestel te kopen.een verjaardagskado voor mezelf.

 4. Amai, zo’n leuke give away! Sinds mijn GSM nog maar selectief smsjes toont (niet handig!) ben ik ook wel toe aan een nieuwe. Ik doe dus graag mee!

 5. Een heel erg happy birthday en ook blog birthday! Ik heb de giveaways duidelijk veel te laat ontdekt 😀 Die Ikea formatie voor nog veel te verhuizen was echt iets voor mij geweest maar helaas! Deze giveaway is ook zalig straf 🙂 En ik doe dus heel graag mee! Hopelijk komen we elkaar nog eens tegen, het was vree wijs om jou en jouw gezinnetje een tijdje geleden te leren kennen bij Sara. Fijne zondag!

  1. Merci, ik heb nogal wat moeten organiseren maar was echt blij met de reacties die ik kreeg van de merken en nu op de blog. Hopelijk eens tot binnenkort. Hoe was de Maleficent sleepover? Zag er heerlijk uit!

 6. Gelukkige Verjaardag!
  Zo een Nokia lumia is een enorm leuk toestel! Aangezien de Samson van myn vriendin het net heeft begeven zou dit dus wel het ideale kado zijn eigenlijk :)…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s