Giveaway 10: nog eens IKEA, maar dan voor jonge ouders

Ja, vooral de kindermerken waren vrijgevig voor deze giveaway maand. Ik mag namelijk van IKEA nog een specifiek kindergeschenk uitdelen. 2 stuks dan nog! De hier ten huize net geteste IKEA Family PATRULL babyfoon!

PATRULL Babyfoon IKEA Op de volwasseneneenheid is duidelijk te zien of beide eenheden met elkaar in contact staan of niet.

Deze babyfoon is zeer basic, maar doet precies wat ik ervan verwacht:

 • 10 kanalen
 • gevoeligheid in te stellen (elke zucht kan je laten doorzenden!)
 • goede batterijduur
 • verklikkerlichtje wanneer er geluid doorgestuurd wordt
 • alarm wanneer het contact verbroken wordt
 • aanduiding wanneer de batterij bijna leeg is

Ook een zeer belangrijk aspect: deze vorm van DECT technologie komt in de buurt van het minieme stralingsniveau van de Smart Nova babyfoon! Deze IKEA babyfoon geeft slechts 10mW straling, de SmartNova gaat daar nog onder met 6mW, maar het prijsverschil is navenant. Als je dus een simpele budget babyfoon zoekt die ook nog eens super veilig is qua stralingsniveau is dit een echte topper!

En daar bovenop is het simpele design opnieuw zeer IKEA: een leuke accentkleur, een zachte haak waarmee de babyfoon aan het bedje kan gehangen worden, een handige clip op de ouderunit en simpel te bedienen.

Ik mag er dus 2 weggeven aan mijn lezers. You know the drill: hieronder even een commentaartje dat je hem graag zou winnen, niet vergeten je e-mailadres in te vullen wanneer je commentaar plaatst, en huppekee je zit in de trekking op 17 mei!

EDIT: de winnaars van de babyfoons zijn Saartje en Evy! Jullie krijgen snel bericht om de babyfoons toegestuurd te krijgen!

16 thoughts on “Giveaway 10: nog eens IKEA, maar dan voor jonge ouders

 1. pretfles

  Binnenkort is nummer 3 er. De babyfoon van nummer een is nog steeds in gebruik. Mooi moment om deze te vervangen ๐Ÿ™‚

 2. Gwendolyn Robben

  Waarom ik deze wil winnen? Ah simpel, 6.5 maand zwanger ondertussen en door de zwangerschapsdimentie vergeten een babyfoon toe te voegen aan onze geboortelijst. Zou dus ongelofelijk van pas komen.

 3. Mandy

  Jahaaaaa!
  De mijne staat op punt om het te begeven. Aangezien “ik wil” hier verboden is, “ik zou graag….”

 4. De onze loopt op zijn laatste beentjes, en eigenlijk is Merel nog steeds niet toe aan slapen zonder. Daarna wordt het ding toch weer probleemloos doorgegeven aan de volgende die het kan gebruiken, dus ja, graag.

 5. Katleen

  Net het goede nieuws gekregen van een vriendin dat ze zwanger is! Dus dit zou een mooi cadeautje voor haar zijn!

Geef een reactie