Oudercontact

Het is altijd wel een beetje adem inhouden. Voor de kleutertjes zijn er niet zoveel oudercontacten voorzien. Dat is meestal ook niet nodig, en als er iets is hoor je het wel tijdig van de juf. Vorige donderdag was het zover, vlak voor de krokusvakantie zodat je samen met de leerkracht nog kan proberen bijsturen naar het einde van het schooljaar toe. Extra spelend oefenen tijdens de vakanties kan soms wonderen doen, dat zagen we vorig jaar met de kleurenkennis dankzij de goeie oude Colorama en een paar leuke Haba spelletjes: Bella Bloempje en een ander kleurenspel uit “Mijn eerste spellendoos”.

Het werd een grote opluchting: geen achterstanden, goede scores op alles. Taal, wiskundige begrippen, fijne en grove motoriek, allemaal ok. Ze doet flink mee met de klas, ondanks het feit dat ze bij de jongste is. Een goed rapport dus!

De enige opmerkingen die er waren kunnen we herkennen. Gedragingen die mama of papa ook hadden toen ze klein waren, niet kunnen stil zitten tijdens het verhaal wat vooral met haar leeftijd te maken heeft,… En haar boekentas. De velcro sluitingen zijn versleten, haar spullen vallen er makkelijk uit en ze is het blijkbaar zelf een beetje beu zodat ze geen acht slaat op bijvoorbeeld een rondslingerende drinkbus. Mama en papa kregen dus huiswerk: een stevige nieuwe boekentas met een goede sluiting zoeken om na de vakantie flink orde te leren. Op zoek!

Polkadots Garden

CROCODILE CREEK Rugzak Prinses

Crocodile Creek

Lief!

Kiwisac

One thought on “Oudercontact

  1. Eva V.

    Ik vind de Polkadots Garden echt super schattig. Maar rugzakken zijn natuurlijk wel helemaal terug dit jaar. Succes met de zoektocht!

Geef een reactie