Endimi deed mee aan Secret Santa

Zoals nu al een paar jaar deed ik ook nu mee aan het Secret Santa project van Tess. Ik kreeg de dame van deze blog toegewezen, en haar moodboard vulde mijn hoofd met ideeën. Jammer genoeg niet allemaal haalbaar qua budget. Of qua winkels die ze als voorbeeld gaf aangezien ik in een boerengat woon 😉 Ik besloot op basis van haar input voor een wellness pakketje te gaan, dat er uiteindelijk als volgt uitzag:

  • 2 glitter nagellakjes van bij Hema
  • een bad creamer en een grote cupcake bruisbal van bij Essenza
  • een scrub van Rituals
  • een bodylotion van Weleda
  • een zelfgemaakt geurzakje met mandarijn (ontspannend, helpt dieper te slapen)
  • een kerstkaartje uit zaadjespapier, met klaprooszaadjes

Waarom die laatste? Ze gaf aan groene vingers te hebben, en dol te zijn op rood. Zelf ben ik een sucker voor klaprozen, en zo kan ze ook deze zomer nog genieten van dit Secret Santa cadeau.

Veel plezier ermee, Stine!

Geef een reactie