IU opent een webshop!

Een tijdje geleden postte ik een blogje over de iU winkelketen, waar je heerlijke verzorgingsproducten en handige voedingssupplementen kunt kopen. Ik kreeg toen onder andere de opmerking dat de winkels wat te wijd verspreid lagen voor sommige lezers, en dat een webshop wel handig zou zijn.

De mensen van iU hebben geluisterd: binnen een paar weken opent de langverwachte webshop!

Je vraagt je vast af waarom ik er nu over blog wanneer het nog een paar weken wachten is. Wel, er loopt al een teasercampagne waarbij je bij voorinschrijving een korting van 20% krijgt voor je eerste aankoop in de iU webshop!

Interessant, nietwaar?

Haast u dus allen hierheen, vul je e-mailadres in en houd je mailbox in de gaten voor je eigen kortingscode!

One thought on “IU opent een webshop!

  1. iU

    Dank je Annelies voor je artikel! Wij zijn heel enthousiast en kunnen niet wachten om jullie onze webshop te laten zien. 😉
    Groetjes,
    Audrey en het hele online team van iU

Geef een reactie