BGGD60: Depot Design

Voor de 60ste editie van de Brussels Girl Geek Dinners waren we uitgenodigd bij Depot Design, een heerlijke ruimte vol Italiaans design, prijzige dingen maar ook design op een budget is daar verkrijgbaar.

We werden vergast op heerlijke catering van Little Miss Bagel, het verhaal van het ontstaan van Depot Design en een uitleg over hoe een merk van idee tot uitgewerkt meubelstuk werkt.

#bggd60

Daarna gingen de dames op safari door de winkel heen. Kijk hier op mijn Pinterest wat er allemaal voor eyecandy te vinden was, en aarzel niet te liken wat je leuk vindt, er hangt voor mij misschien een prijs aan vast 🙂

#bggd60

De goodiebag was ook goedgevuld. Een prachtige mug met BGGD logo, een lekkere fles wijn, design catalogussen, en geeky app magneten!

Geef een reactie