Schade opmeten

Ik was zo slim geweest om de hibiscus zaailingen en muntplantjes die ik van Gudrun kreeg nog niet buiten te planten. Ik denk dat ze er niet meer zouden geweest zijn.

Een vuilnisemmer mét volle vuilniszak erin vloog van het terras de tuin in. Onze jonge boompjes hebben de storm blijkbaar goed doorstaan, beschermd door de dikke hoge prunushaag. De oude plastic tuintafel heeft het niet gehaald. Ze vloog keihard tegen de terrasballustrade en de stukken vlogen eraf. Ik was zeer opgelucht om te zien dat het afdekzeil van de zandbak netjes op zijn plaats was gebleven dankzij de bakstenen die ik erop legde, vind anders maar eens een nieuw zeil voor een 8-hoekige zandbak…

Het viel dus heel goed mee bij ons. De katten vonden van niet, die waren uitgehongerd en uitermate knuffelig. Weer een stormpje doorstaan.

Geef een reactie