Deauty

Ik had ze op andere blogs al een paar keer zien voorbijkomen. Deauty boxen. De term staat voor Discover Beauty, een verrassingspakket vol beautyproducten waar je een abonnement op kunt nemen. Voor 15€ per maand krijg je een pakket toegestuurd, telkens mooi verpakt, met daarin een selectie beauty producten, telkens een verrassing, sommige in staaltjesvorm maar ook volledige producten erin. Ik was al een paar keer in de verleiding om een abonnementje van 3 maand te nemen, de prijs valt heel goed mee en ik heb er een hekel aan in de parfumerie te staan en daar schreeuwend dure productjes te moeten kiezen die ik potentieel niet meer gebruik. De producten in de Deauty box laten je toe een product of merk te ontdekken en voor als het je echt niet aanstaat stoppen ze er een leuk papieren zakje bij zodat je dat productje kunt wegschenken. Hier kan je zien welke  merken je zoal kunt in de boxen vinden.

Toen ik dus het aanbod kreeg om er één te proberen hapte ik direct toe! Natuurlijk kwam het pakje aan terwijl ik een weekje met verlof was, ahem. Maar thuiskomen met een pakje dat op je wacht heeft ook zijn allures 😉

In het pakket voor de maand juni zaten wel wat spullen die mij konden bekoren:

20130701_090545

2 producten van Catrice: een matte lipstick en een pallet nude oogschaduw, kleuren die mij heel goed staan! Een crème tegen zware benen van Etat Pur, die komt als geroepen, durfde ik nooit te proberen hoewel ik daar regelmatig last van heb. Een staaltje Estée Lauder gezichtscrème. Een heerlijk geurende jasmijnzeep van Lamazuna. Ook aan de mannen werd deze keer gedacht: een klein busje scheerschuim van Eucerin.

20130701_090349

Ik liet een paar collega’s delen in mijn geluk: het scheerschuim voor de gladgeschoren collega aan mijn “eiland”, de crème van Estée Lauder voor de sales assistant, de zeep voor de zwangere collega aan ons “eiland”. De andere productjes houd ik met heel veel plezier bij. Perfect voor het volgende huwelijk waar ik heen moet: ik kan me perfect voorbereiden!

Leuk detail: de heerlijke jasmijnzeep zorgde ervoor dat de hele box naar jasmijn geurt. Lekker.

Zin om ook een abonnementje te nemen, of zo eens één keer een box om jezelf plezier te doen. Hierheen dan, bestellen is makkelijk.

Geef een reactie