Nog eens een crèmeke proberen

Onlangs mocht ik mijn gezicht eens in een machien steken, dat nam dan lelijke foto’s en analyseerde mijn huid. Op zich viel het resultaat nog goed mee, niets onverwachts: droge huid, beginnende rimpeltjes. Versheidsdatum hé…

Dat machien is beschikbaar bij Ici Paris XL en hoort bij de producten van het Franse merk ioma dat nu in België verkrijgbaar is. Ik kreeg een flesje vochtinbrengende gezichtscrème die zowel als dagcrème als nachtcrème kan gebruikt worden om eens te proberen en mijn moeilijk vel heeft het goedgekeurd, en dat wil veel zeggen, zoals ge al zult weten. Ook het vichtinbrengende masker kan mijn vel wel appreciëren, maar in mindere mate. Voorzichtig mee omspringen dus.

Optimum Moisture Cream Day and NightSmoothing Moisturizing Mask

Goed spul vind ik toch. Iets minder prijzig dan ik eerst dacht ook: 29€ voor 60ml gezichtscrème waar je slechts minuscule hoeveelheden van nodig hebt om heel je gezicht in te smeren valt nog mee invergelijking met sommige andere merken.

Geef een reactie