Ik koop nog steeds geen douchegel (giveaway)

Deze keer kreeg ik een massa van The Insiders toegestuurd, van Le Petit Marseillais, om te testen.

Heelijke geuren, mijn douches zijn gegarandeerd genieten de komende maanden! Maar ik zal jullie laten delen in mijn douchegelvreugde en van give-away doen zie.

Le Petit Marseillais

Ik geef 1 fles douchegel weg aan diegene die kan raden welke mijn favoriete geur is. Zet je antwoord gewoon in de comments. Als er meerdere juiste antwoorden zijn laat ik één van de onschuldige kinderhandjes ten huize Endimi een naam trekken.

De mogelijke geurtjes zijn de volgende:

 • Vanillemelk
 • Zachte amandelmelk
 • Lavendelhoning
 • Oranjebloesem
 • Ijzerkruid & citroen
 • Framboos & pioenroos

Zet er je voorkeurgeur bij die niet mijn lievelingsgeur is (ahja) en je misschien krijg je de fles wel toegestuurd!

Niet gewonnen? Geen nood: geef ook aan of je de troostprijs wilt ontvangen. Deze bestaat uit een staaltje douchegel (keuze tussen Oranjebloesem en Lavendelhoning) en een kortingsbon van 0,70€. Wel zolang mijn voorraad strekt, natuurlijk.

De winnaars van de hoofd- en troostprijzen zal ik via e-mail contacteren om de levering af te handelen.

Veel succes! De giveaway loopt tot 30 mei 2013 om 15u.

5 thoughts on “Ik koop nog steeds geen douchegel (giveaway)

 1. Ik gok erop dat jouw favoriet de zachte amandelmelk is.
  Dat zou ook mijn favoriet zijn (oeps!), op de tweede plaats zou voor mij de lavendelhoning komen.

  Groetjes!

Geef een reactie