Sokjes!

Na het proberen van een hoop verschillende merken kousen blijf ik toch keer op keer terugkeren naar Veritas. Soms laat ik de kousen toch maar liggen, budget weetuwel, en ga ik lekker goedkoop naar de Zeeman.

Maar het is eindelijk lenteweer, iets te fris nog voor blote benen maar de rokjes lonken plots zo hard! Ik wandelde de Veritas binnen, stond al met 2 pakjes Insua kousen in de hand aan te schuiven aan de kassa, en zag een stand staan van hun nieuwe merk, Soxi.

foto: blog.veritas.eu

Met deze lijn richt Veritas zich blijkbaar meer op jongeren die op zoek zijn naar leuke kousen aan een heel redelijke prijs. Prachtig leuke sokken, flashy panties en inderdaad zeer redelijk geprijsd (de helft of minder van een paar Happy Socks!). Nu ontdekte ik in de Soxi reeks ook huidskleurige nylonkousen. Voor €5 krijg je 2 paar nylonkousen in een mooi stevig doosje, waar je ze veilig in kunt bewaren.

Gisteren gekocht, vandaag getest en goedgekeurd, en de aankoop kan netjes op de kousenkaart!

One thought on “Sokjes!

  1. Hey Endimi,

    Wat een leuk artikeltje over onze Soxi-sokken. Is leuk om te lezen!

    Vele groetjes,
    Het hele Veritas-team

Geef een reactie