tijptijptijp

Ik had het er hier over. Dat ik kan tijpen en iets anders doen tegelijk als ik echt gedreven ben en precies weet wat er moet komen.

Deze week heb ik een nieuwe collega ermee verbaasd. Hij verklaarde achteraf nog dat hij dat nu als barometer beschouwt: hoe vastberaden ik ben om een klant van antwoord te dienen. En dus ook hoe voorzichtig ik op dat moment moet aangepakt worden.

Hehe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s