Wirwar

Kennen jullie dat ook, zo’n wirwar van kabels die je krampachtig probeert te verstoppen achter de tv? Ik bedoel maar: de router of decoder voor de tv, een dvd-speler, één of twee gameconsoles? In ons geval ook nog de telefoon, een surroundsysteem, de wifi router. 3 afstandsbedieningen, allemaal draadjes. Schoon resultaat hé?

20130331_194630

Dit zit allemaal verstopt in en achter ons huidige IKEA TV-meubel, een BURS waar je al behoorlijk wat in kwijt kunt.

Bij IKEA proberen ze dat probleem nu op te lossen met een nieuwe reeks die een geheel aanbiedt van meubel en multimedia devices om alles netjes in op te bergen: UPPLEVA. De UPPLEVA reeks is een volledige oplossing met een led-tv, geluidsinstallatie en meubel in één. De led-televisie (Smart TV) heeft een internettoegang, een 2.1 geluidssysteem met een draadloze subwoofer en ingebouwde cd-/dvd-/Blu-rayspeler. Alle accessoires om de televisie te bevestigen en om snoeren en kabels op te bergen zijn voorzien. Een enkele afstandsbediening stuurt de hele installatie aan. Daar waar ze voor de keukenapparaten een samenwerking zijn aangegaan met Whirlpool hebben ze dat hier gedaan met het Chinese TCL dat steeds meer opkomt op de markt van de multimedia devices.

En het is nog schoon ook. Moesten we nu van 0 moeten beginnen, dit zou een kanshebber zijn.

Vanaf dinsdag 2 april start IKEA België met de verkoop van het assortiment UPPLEVA.

Geef een reactie