Wegen, meten, prikken

Het was weer het moment om met Aidan langs te gaan bij Kind en Gezin. Meneertje klokt af op 8,180 Kg en 66,5cm, en blijft dus standvastig de curve P85 volgen.

Dat wil dus zeggen dat mama langzaamaan het maatje 74 begint klaar te leggen, 68 wordt namelijk nogal krap. Dit weekend gaan we aan de fruitpap beginnen ook, want de groentepap loopt als een trein. De maxicosi begint ook al mini te worden: zijn voetjes steken eruit, hij heeft nog een paar centimeter over aan zijn hoofdje. Ik vrees dat we rond zijn 6 maand zullen moeten oversappen naar de grotere autostoel, 9 maand halen we nooit.

Dus moet de zus binnenkort verhuizen naar een booster in de auto. En dan slaan de twijfels weer toe:

 OF ???

Kinders krijgen zeggen ze, maar ze zeggen er niet bij dat je ook wanneer ze er zijn constant moet wikken en wegen hoe je vanalles en nog wat oplost.

2 thoughts on “Wegen, meten, prikken

  1. Ik zou voor de autostoel ook voor optie A gaan. Lijkt me toch veiliger om nog wat extra zijdelingse bescherming te hebben. Wij hebben er één in dat model die je later nog kan ombouwen naar een zitje zonder rugsteun en zijdelingse bescherming, denk dat de meeste autostoelen van die categorie een combinatie groep 2/groep 3 zijn.

Geef een reactie