Prioriteiten

Een avondlijke rit over de A12. Ik aan het stuur, mijn man als passagier. Het is druk: veel vrachtwagens en zo. Plots zie ik een hoop oranje flikkerlichten naderen uit de tegengestelde richting. Uitzonderlijk transport in aantocht, dat gebeurt daar wel vaker ’s nachts. Ik rijd rustig door het groene licht en kijk intussen naar het gigantische brugelement dat voorbij rijdt.

“Whoa! Stevige brok beton!”, roep ik uit.

“Niet gezien, ik was naar die grote tankwagen vol chocolademelk aan het kijken!” krijg ik als antwoord.

Prioriteiten. Choco boven beton 😉

2 reacties op ‘Prioriteiten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s