Tafelhangmat

Toen ik klein was hadden mijn ouders een reserve tafel in hun bureau staan (zelfstandigen, bureauruimte dus bij ons thuis). Om ons tijdens de vakanties in de gaten te houden terwijl er gewerkt werd mochten wij hier en daar ook wel zitten met wat speelgoed. Die tafel was speciaal: 2 massieve blokken aan elk uiteinde in plaats van poten, dozen er omheen. Mijn broers doopten de ruimte onder de tafel om tot ruimteschip, op een groot blad werd een cockpit uitgetekend en op de wand gekleefd. Er werden spannende ruimte-avonturen beleefd.

Als kind is een goede tafel in huis toch super om mee te spelen. Sinds deze vakantie heeft Manon ook de tafel ontdekt om onder te zitten: heen en weer kruipen, zitten zingen, zitten giechelen,…

Nu Aidan groot genoeg is voor de buggy en ik de Ergobaby heb als draagsysteem heb ik de draagdoek niet meer nodig. Op Pinterest vond ik dit heerlijk idee om hem om te toveren tot hangmat. Ik denk dat er eentje op avontuur gaat onder de tafel dit weekend…

image

Het idee komt meer specifiek van hier trouwens.

2 thoughts on “Tafelhangmat

Geef een reactie