Secret Santa

Mijn Secret Santa pakjes en bpost, het gaat niet samen zeg ik u. Vorig jaar plofte de man van taxipost mijn pakje nog in onze houtmijt, dit jaar paste het pakje door de brievenbus maar krijg je toch echt geen goed gevoel als je dit ziet:

20121227_125107

 

Pakje opengescheurd dus, zucht. Ik contacteerde snel mijn gulle gever en ontdekte dat er wel degelijk een item verdwenen is. Gelukkig is het niet al te erg: er zaten 2 identieke dingen in het pakje en daar is er dus 1 van weg.

En dan nu: mijn SeSa pakje!

Herman van Dailybits had blijkbaar mijn naam getrokken en maakte uit mijn moodboard een schattige combo: ik had aangegeven dat ik van Scandinavisch design hou (Ikea and the likes) en ik had meerdere keuken- en kookdingen aangeduid. Ik kreeg deze ongelofelijk coole en cute pastameter uit Ijsland toegestuurd, samen met een BOB-blaastest (dat waren er dus oorspronkelijk 2).

20121227_141216

Het paard (Bad Horse! Bad Horse! He’s bad!) is hilarisch, maar super handig is ook het kindermaatje dat erin verwerkt zit: het uiterst rechtse figuurtje is de pastamaat voor een kind tot 12 jaar.

Grappig: ik las automatisch de tekst in het Ijslands en begreep alles perfect, dat Deens van 10 jaar geleden is precies toch voldoende blijven hangen om een andere van oorsprong Scandinavische taal te begrijpen.

Bedankt voor dit heerlijk hebbeding, Herman!

3 thoughts on “Secret Santa

  1. Pingback: I could eat a horse... - Dailybits.be weblog - Windsurfer/Blogger/Ondernemer

Geef een reactie