Secret Santa spelen

Donderdag deed ik mijn pakje een beetje zenuwachtig op de post, gisteren kreeg ik op de blog reactie, ze is er blij mee!

Ik mocht dus een SeSa pakje sturen aan Sara van de blog Saarmaart. Ze had veel leuke dingen op haar moodboard op Pinterest staan, en dankzij Pinterest had ik ook wel wat inspiratie! Haken zat er deze keer niet in, ik wist op voorhand dat ik er de tijd niet zou kunnen insteken. Het werd dit:

Een zalig retro glas uit de kringwinkel:

20121218_173328Mokken waar ik met porceleinstift op tekende, op de zijkant een hint naar een mopje op de onderkant:

20121218_173405

Als je van de mokken drinkt krijg je onderaan een grappige dierenneus te zien, leuk voor je tafelgenoten 🙂 De mokken kunnen in de vaatwas, trouwens.

20121218_173420

Sara wilde ook graag potjes, bijvoorbeeld om theelichtjes in te zetten, dus paste ik een techniek met strijkparels toe die ik al hier en daar zag opduiken in blogland. Met een viltje erin tegen de grootste hitte geven die een mooi lichteffect! Voor de kindjes hersmolt ik restjes vetkrijt in kerstvormpjes, dan kunnen ze nog fijn tekenen deze vakantie.

20121216_145414

Sara is ook dol op magneetjes, dus kreeg ze ook één van mijn “spiderporks”, en om de mokken in gebruik te nemen een zakje Indische thee.

20121123_183002

En nu is het wachten op mijn pakje, ik ben super benieuwd wie het dit jaar is!

3 thoughts on “Secret Santa spelen

  1. Ben echt super blij! De mokken zijn een groot succes en ik hoorde vandaag constant knorretjes bij de kindjes. Ook de vetkrijtjes zijn al goed gebruikt! Nog eens merci, he!

Geef een reactie