Secret Santa

Ik geef toe, ik heb even getwijfeld dit jaar. Maar kom, zelf heb ik er alleen maar positieve ervaringen uit gehaald, dus we gaan er nog eens voor. Ik hoop alleen dat ik met de baby erbij die het tot nu toe nogal moeilijk maakt de tijd heb om me er deftig mee bezig te houden, ik wil graag terug iets zelf maken.

Maar dus: Tess doet weer van Secret Santa, en ik doe mee. Jij ook een blog en zin om mee te doen? Schrijf je dan zeker tijdig in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s