De kinderboerderij

We zochten een korte leuke uitstap om met Manon naartoe te gaan, want de zomer is nogal triest en druk tot nu toe. Door omstandigheden konden we ook niet naar de Danone boerderij, hoewel we daar hadden naar uitgekeken. Als klein alternatief besloten we Manon mee te nemen naar DiReBoe, een kinderboerderij in Ninove.

Manon genoot: ze vond de varkens geweldig, vooral de zwarte harige beer die in een aparte omheining zat en de grote roze zeug. Ook de andere grotere dieren zoals de ezel en de geitjes vond ze super. De konijnen vond ze maar saai in vergelijking, tot de boer langskwam en haar heel voorzichtig een babykonijn van slechts een goeie week oud liet aaien: ze wilde plots niet meer vertrekken!

Het was een gezellige namiddag. Ingang op DiReBoe is gratis, maar je kan om de boerderij te steunen drankjes kopen en ook hun eigen honing (bijenkorven zijn ook te bezichtigen vanop een afstandje), eventueel eitjes en ook vers hoevebrood. Ook kan je emmertjes dierenvoeding kopen zodat de kinderen de geitjes en dergelijke kunnen voederen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s