We did it again…

De goeie verstaanders hadden hem al door met de vorige post. Als alles goed gaat komt er rond 28 september een pruts bij in huis. Tegen dat Nummer 1 volledig uit de pampers is komt de volgende eraan!

Ik vind het wel goed gepland van de natuur (deze keer was het niet van boempatat van de eerste keer raak): als pruts net zoals de vorige keer zich zo ongeveer op tijd aankondigt moet ik op verlof vanaf 21 september en blijf ik thuis tot begin januari. Als ik wat zuinig ben met mijn gewone verlofdagen kan ik vanaf 3 september thuis blijven en mij nog een kleine maand concentreren op het naar school gaan van Manon.

Het is intussen een echte babyboom rondom mij: we zijn met 3 collega’s tegelijk zwanger op dezelfde dienst, en ik weet dat er aan de andere kant van het gebouw nog eentje zit. Gezellig!

Een reactie op “We did it again…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s