Sneeuw

Neenee, Endimi en co zijn niet aan de sneeuw ontsnapt hoor. Maar ik vind het allemaal reuze meevallen. Vrijdag via binnenbanen naar huis gereden na het werk. Een goed idee, want ik was thuis tegen 18u15 en de collega’s die relatief in de buurt wonen deden er nog een pak langer over via de R0. Dan nog naar Geraardsbergen gereden om de kleine meid op te halen waar we tegen 19u30 netjes op de oprit stonden. Perfect dus! Ik kreeg wel een pot snot mee naar huis, dus er werd niet echt buiten gespeeld tijdens het weekend.
Natuurlijk liet ik haar wel een beetje buiten in de sneeuw lopen, dat kon ik haar toch niet onthouden! Ze vond het ronduit heerlijk! Geen foto’s, daar heb ik niet aan gedacht omdat ik zo genoot van haar snuitje, ingeduffeld in haar dikke jas en Minnie-muts met roze pompons. Met een brede grijns in de bergjes sneeuw schoppen, schuifelen, vrolijk wijzend naar de voetafdrukjes die ze achterliet en nieuwsgierig kijkend naar de sporen van poezen en vogels.

Ja, ik geniet van dit weer.

(behalve mijn sinussen, die nu aanvoelen alsof ze elk moment uit mijn neus kunnen komen druipen, zucht.)

Geef een reactie