Armbandjes

Ik postte onlangs hoe verslaafd ik de laatste tijd ben aan armbandjes. Ik heb mezelf aan banden moeten leggen: voorlopig koop ik er geen bij. En toen werd ik erop gewezen dat er op de blog van @MsAprilFish er een giveaway is van mijn favoriete merk van armbandjes: Barong Barong!

De hype van deze armbandjes is al een tijd aan het razen in Nederland, maar nu pas vinden ze hun weg naar Belgie, met als gevolg dat ik eerder me te pletter moest zoeken om dergelijke armbandjes te vinden. Nu zijn ze eindelijk te verkrijgen in ons landje.

Perfect combineerbaar met vanalles en nog wat, sierlijk en stoer tegelijk. Origineel komen de ontwerpen uit de traditionele juwelen van Indonesie, maar ik ben dol op de moderne interpretaties ervan.

Prachtig, niet? Ik doe natuurlijk mee aan de giveaway! Fingers crossed!

2 reacties op ‘Armbandjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s