Jarige peuter

Vrijdag werd Manon dus écht 2. Op donderdagavond was ik laat thuis. Gevolg: tot 22u knoeien in de keuken. Ik had niet veel geduld dus de versiering werd niet fenomenaal: nog wat roze marsepein en wat glitter en glamour erop.

Het was blijkbaar een hit in de creche. Ze werden allemaal opgepeuzeld plus nog een 7-tal waarvoor ik de moed niet meer had om ze te versieren.

Tijdens het weekend kregen we bezoek van vrienden. Op vrijdagavond kreeg Manon nog een leuke set kleertjes waar ze heel enthousiast op reageerde. De legging is met bloemetjes erop, daar is ze fan van!

Op zondag kwam er een klapper: de vriendin die op bezoek was bracht een zelfgemaakte prinsessenjurk mee voor mijn kleine meid! Er was ook een paar collants met sterretjes. Nog wat te groot, Manon zal nog zeker een jaar moeten groeien, maar ik vind ze echt prachtig!

One thought on “Jarige peuter

Geef een reactie