Appelsientjeuh! The Sequel

Weet je nog mijn blogpost over de actie van Appelsientje waarbij je kan sparen voor “tweede ticket gratis” voor attracties in heel het land? Ik mocht een Appelsientje pretpakket weggeven via mijn blog en ik had dus voor mijn verjaardag de resultaten beloofd. En vandaag is mijn verjaardag!

Een aantal mensen ging voor sinaasappel extra pulp omdat ik ooit eens vermeldde dat ik graag versgeperst appelsiensap drink en die pulp wel lekker vind. Maar dat is voor versgeperst sap hé mensen, jullie hebben zich een beetje laten vangen.

Mijn favoriet heb ik eigenlijk pas aangedurfd om te proeven tijdens één van mijn reizen naar Maleisië, iets exotischer dus het juiste antwoord was Frisfruit Appel-Kiwi!

De winnares is dus blogster Marleen die als enige juist gegokt heeft! En dus moet ik de onschuldige kinderhand van Manon nog niet uittesten voorlopig 😉

Proficiat Marleen! Stuur jij aub je adresgegevens naar endimiblog@gmail.com, dan zorg ik dat het pretpakket bij jou geleverd wordt!

5 thoughts on “Appelsientjeuh! The Sequel

  1. Wauw! Wat een mooi cadeau om zomaar te winnen! Ik was al stiekem stikjaloers op het fantastische pakket dat je gekregen had. En kijk: mijn tactiek heeft gewerkt! 🙂 Maar bovenal heb je goeie smaak, want appel-kiwi is ook een van mijn verfrissende favorieten onder de specialere fruitsappen! Bedankt voor de mooie prijs!

      1. Ewel, ik had die al bij Zeeman zien staan, maar heb er toen toch maar geen meegenomen. Toen ik zaterdag opnieuw in Zeeman passeerde had ik beslist om er toch maar eentje te kopen omdat ze gewoon zo leuk zijn. En toen waren ze er niet meer, natuurlijk… Komt dus echt geweldig uit!!

Geef een reactie