Ik koop nooit douchegel.

Serieus. Nooit of te nimmer betaal ik geld voor douchegel. En niet dat ik er geen gebruik hé! Niets is fijner dan onder een stomende douche te staan vol heerlijk geurend schuim. Maar douchegel komt op mij af. Echt niet te doen! Telkens ik denk: “Aha, we beginnen terug plaats te hebben in de kast!”, komt er weer nieuwe bij!
Hoe ik dat doe? Ik snap het zelf niet 100%.
Toen ik ben gaan samenwonen een jaar of 4 geleden kregen we elk een voorraadje mee van thuis.
Ik ga af en toe eens een crème of zo halen bij Yves Rocher, dus heb ik een klantenkaart, en daarmee spaar je puntjes, voor douchegel, of andere dingen, of krijg je gewoon bij aankoop een fles douchegel gratis.
Soms krijg ik zo’n mandje met verzorgingsproductjes voor mijn verjaardag of een andere gelegenheid, waar dan steevast douchegel bij zit.
Op de Nivea website spaarde ik vroeger puntjes, en daarmee kreeg ik dan een pakketje met shampoo, bodylotion en, jawel, douchegel. Nu spaar ik puntjes op andere websites en zo kreeg ik vorige week een pakje met Dove handcrème, bodylotion, een loofah en … douchegel.

En toen ik deze week mijn maaltijdcheques opende vond ik een bon. Voor gratis douchegel van Yves Rocher.

Ik koop nooit douchegel.

4 thoughts on “Ik koop nooit douchegel.

 1. Dacht al even je je nooit waste ;-)))

  Maar je moet waarschijnlijk wel nog iets kopen ook bij Yves Rocher. En dat van die puntjes sparen dat ga ik toch eens uitzoeken want voor 5 man vliegt er bij ons toch wel wat dochezeep door.

  1. endimi

   Haha! Nee, de bon bij de maaltijdcheques is bij bezoek aan de winkel, zonder aankoopverplichting 🙂
   Voor de rest: Nivea Advantage Program, Yunomi.be, Palmolive Passport, Zin In Meer

Geef een reactie