Een haarfiasco

Ik wilde graag een koper kleurtje. Maar de Castin Creme Gloss van l’Oreal die ik al eens gebruikt heb vond ik toch misschien wat duur, dus kocht ik een goedkoper merk. Gevolg: prikkende ogen want deze bevatte WEL ammoniak, veel meer gedoe om het spul uit te spoelen en absoluut niet het kleur dat ik verwachtte…
In plaats van een rostje ben ik nu een echte knalrode vuurtoren.
Maar gelukkig is het een cremespoeling en wast die eruit na een tijdje. Veel haar wassen is dus de boodschap!

4 thoughts on “Een haarfiasco

    1. endimi

      Mja, het gaat wel hoor, ik loop niet met een papieren zak over mijn hoofd rond, maar als je graag een mooi koperkleur zou hebben is deze knalrode vuurtoren toch een beetje schrikken 😉

  1. En het best met Head & Shoulders, die shampoo is zo agressief dat de kleur er sneller uitwast dan bij andere shampoos. En ja, ik spreek uit ervaring ;-). Mijn haar was ooit eens plots paars in plaats van “chocoladebruin”. Leuke blog trouwens, ik ontdek je nu pas!

Geef een reactie