BGGD29: de Nokia E72 en Telenet Connect

Via de Girl Geek Dinner over Digital Nomads kunnen de aanwezige girl geeks via hun blog een splinternieuwe Nokia E72 met een jaarabonnement op Telenet Connect, het wereldwijde systeem van wi-fi hotspots winnen.

Zo’n prijs zou me toch wel zeer goed van pas komen: in het kader van mijn werk moet ik regelmatig naar het buitenland. Deze bestemmingen kunnen relatief dichtbij zijn, zoals London, Warshau of Marseilles, maar ook Kuala Lumpur (jawel, die in Maleisie) is geen uitzondering. Aangezien ik een prachtige dochter heb van bijna 6 maand oud zijn deze werkuitstapjes eigenlijk niet zo fijn: ik moet mijn vent en mijn meisje missen…

Daar kunnen een telefoon als de e72 en een TelenetConnect abonnement perfect op inspelen: de telefoon heeft een video call systeem ingebouwd, foto’s en video uitwisselen via de wifi hotspots wordt kinderspel en lange gesprekken via Skype zijn simpel en vermijden torenhoge connectiekosten.

Dus zonder een echte digital nomad te zijn is zo’n toestel toch nog perfect voor een drukbezette jonge mama. En daarom hoop ik toch dat ik een kansje maak tussen de andere kandidates om hem te winnen.

One thought on “BGGD29: de Nokia E72 en Telenet Connect

  1. Pingback: Brussels Girl Geek Dinner » #BGGD29 Contest: and the winner is… @endimi

Geef een reactie