de IKEA plunderen

Mijn ventje trok vorige week naar de IKEA. We hadden bureau inrichting nodig: kasten, tafels en stoelen, een nieuw tv-meubel (met deurtjes voor wanneer baby begint rond te lopen) en een extra deel voor onze wandkast, want voor sommige spullen hebben we gewoon ronduit geen plaats meer. Hij kocht zoveel dat de hulp moest worden ingeroepen van een goede vriend die vlakbij Ikea Gent woont en samen propten ze 9 kasten, 6 kastdeuren, 2 tafels en wat kleine spullen in een Ford Focus en een Honda CR-V. Beide auto’s zaten bomvol.

De buit:
– 1 basiselement Besta met 4 bijpassende glazen deuren met een zwart/wit gekleurd paneel
– 1 Besta Burs zwart tv-meubel
– 4 lage en 2 hoge witte Billy kasten met glazen deuren zoals hierboven beschreven voor de hoge kasten (worden vitrinekasten)
– 6 glazen legbladen voor de hoge Billy kasten
– 1 Malm ladenkast voor in de slaapkamer
– 2 Norssten tafels met zwart glazen blad

Na een druk weekend met veel bezoek zijn we er toch in geslaagd de Besta kast, het tv-meubel, de 2 tafels en de 4 kleine Billy kasten in elkaar te steken. En ook de meegroeistoel voor baby die al eventjes in de kelder stond te wachten. Volgend weekend volgen dus nog de Malm kast en de 2 hoge Billy kasten en we zijn weer vertrokken voor een hele tijd.

Geef een reactie