BGGD25 – Self Confidence

Gisteren waren we nogmaals te gast op een BGGD. Topic van de avond: Self Confidence, georganiseerd bij Proctor & Gamble in Strombeek-Bever.
Aangezien mijn geeky ventje de Microsoft Techdays bezocht en plots tot de ontdekking kwam dat de sessies tot 19u duurden, had ik geen keus: na even te checken bij Clo besloot ik Manon mee te nemen naar het event. Ik maakte me geen zorgen: zo een rustig lief kind zou geen problemen geven, en ik kreeg nog gelijk ook!

We kwamen hierdoor wel iets later aan dan voorzien, maar de presentaties waren gelukkig nog niet begonnen. Het topic van de avond werd vooral gefocust rond de nieuwe acties van het merk Oral B. Geheel in het thema lieten we ons dus fotograferen met een gigantische tube tandpasta. Daarna hadden we nog net de tijd om een drankje in te schenken en naar het auditorium te gaan waar Clo al snel begon met de introductie. Daarna kwam een presentatie over Proctor & Gamble zelf, de geschiedenis, de innovaties, de merken. Een specialiste in tandverzorging kwam de verschillende voordelen van de nieuwe Oral B tandpastas uit de doeken doen met onder andere de typische filmpjes van overdadig uitvergrote bacteriën en tanden. Toch was de uiteenzetting best wel interessant.
De volgende presentatie betrof een enquête die uitgevoerd werd in opdracht van Oral B op de website van Flair. De resultaten van deze enquête werden gebruikt om de link tussen Oral B en zelfexpressie duidelijk te maken.

Deze presentatie was inderdaad een perfecte inleiding voor Inge Rock die het had over haar Toolbox for success:

1. Know what you want
2. Believe you can get it
3. Pretend it’s already yours
4. Talk a little faster
5. Make eye contact
6. Crash through the terror barrier
7. always be kind
8. help where you can
9. stay calm
10. smile!

Naar het einde van de presentatie toe besloot Manon echter dat ze lang genoeg op haar fles gewacht had en zette ze haar keel open (ik hoor dat kind alleen als ze honger of pijn heeft, ongelofelijk!). De laatste 5 minuten van de presentatie miste ik dus om mijn kleine meid snel haar lekker flesje melk te geven, maar ik geloof wel dat ik het belangrijkste deel toch heb kunnen meepikken.

Tijdens de walking dinner die de avond afsloot ontdekte ik waarom ALLE tandpasta naar munt smaakt en kreeg ik de kans mijn probleem met chemische munt uit te leggen (allergie waardoor tong en wangen in brand staan na het eten van muntjes of kauwgom of het poetsen van tanden. Ik leerde ook dat er in de US een versie van de Oral B tandpasta bestaat (met een andere merknaam natuurlijk) met citroen en kaneelsmaak. Dus de volgende die naar de US gaat, breng eens een paar tubes kaneeltandpasta mee voor mij please?

Manon sliep onrustig in haar maxi cosi, dus bleven we niet laat. Toch kreeg ik nog de kans me te laten contacteren door P&G voor het testen van Pampers net voor we vertrokken. Ook mooi meegenomen, ik ben benieuwd naar de nieuwe soorten en ten slotte schuiven die dingen vlotjes met een baby in huis.

De goodie bag was trouwens gigantisch en ik was enorm verbaasd de inhoud te zien: 1 mini tube Oral B Pro Expert tandpasta, de slides van de presentatie over tandhygiëne, 4 grote tubes Oral B tandpasta (pro sensitive, pro expert, sensitive + whitening en glazuurbescherming), de Flair van deze week (met de beautyfarm pocket, woohoo!), het boek van Inge Rock en een Oral B Professional Care electrische tandenborstel!

Een zeer geslaagde BGGD dus. Ik kijk al uit naar de onderwerpen van de volgende!

One thought on “BGGD25 – Self Confidence

  1. Pingback: Anoniem

Geef een reactie