Het was weer gezellig op F.A.C.T.S.

Net terug van een bezoekje aan F.A.C.T.S. 2009. Dankzij BGGD16 mochten de aanwezige Girl Geeks van die avond gratis binnen. En aangezien ik eigenlijk een trouwe bezoeker ben zei ik zeker geen nee!
Deze ochtend trokken mijn ventje en ik samen met een vriend dus naar Gent om in Flanders Expo nog eens te gaan genieten van meters en meters goodies, super kostuums en mindere kostuums, een Twunch en een gezellige babbel met een vriendin die aan de stand van de Tolkienvereniging Elanor je naam in het Sindarin (Tolkien Elfentaal) schreef.
We hadden op veilig gespeeld: een vast budget afgesproken en ook vastgelegd dat we enkel dingen zouden kopen die goed geprijsd stonden en die we ook absoluut wilden hebben. Voor het eerst in jaren bleven we binnen budget. Mijn ventje kocht uiteraard een setje Star Wars figuurtjes, ikzelf kocht een Zero (Nightmare Before Christmas) iop afstandsbediening. We vonden ook nog een cadeau voor een jarige vriendin waarvan we allemaal denken dat ze het super gaat vinden en gingen even langs bij de acteurs om een glimp op te vangen van Christopher Judge (Teal’c uit Stargate SG-1).

Toen was het al bijna sluitingstijd, en voor mijn voeten, rug en buik geen minuut te vroeg. We trippelden naar de auto en terug thuis begonnen de mannen herinneringen op te halen aan de oude pre-8 bit Atari en Commodore 64 games. Gevolg: ik zit hier rustig deze post te schrijven met op de achtergrond de kreten en opmerkingen van mannen die elkaar beschieten met blokvormige tanks… De avond gaat nog gezellig worden!

Geef een reactie