BGGD18: Ladies @ the movies

Gisterenavond was er weer een Girl Geek Dinner, Ladies @ the movies. We hadden met een aantal afgesproken om te carpoolen, maar het weer besloot een beetje roet in het eten te gooien.
Toegegeven, het werd eens hoog tijd dat de hemelsluizen open gingen om de dorstige planten en dieren wat te helpen, maar dat hoefde toch niet allemaal in één keer?
Tegen half zes vertrekken op het werk, door de gustende regen naar huis in de hoop dat er niet té veel file was zodat het verwachte volk niet voor een gesloten deur hoefde te staan, om dan nog een half uur te moeten wachten gezien de door de weergoden veroorzaakte vertraging op de weg.
Gelukkig liet Clo weten dat de Girl Geeks tot 19u30 rustig konden binnenkomen, en waren we dus wel op tijd om onze “VIP” goodie-bag in ontvangst te nemen en plaats te nemen in het afgebakende en met broodjes voorziene hoekje van de Girk Geeks. Gelukkig was er eten, want onderweg begonnen we ervoor te vrezen en waren we plannen aan het smeden om het avondeten te vervangen door een ton popcorn of een stevige dosis nacho’s met kaassaus en pepertjes. Mijn maag zou het mij niet in dank afgenomen hebben.
Ons hoekje werd echter zwaar belaagd door niet-genodigden, die ostentatief over de afbakening heen stapten en naar onze broodjes graaiden!
Over naar de filmzaal. Eerst werd nog wat tijd genomen om een aantal prijzen te verloten, en één van de girl geeks ging toch met iets aan de haal: Joke kaapte door haar alert verspringen van plaats een flesje met het nieuwe parfum van Hugo Boss weg. Na deze vrij lang gerokken intro was het tijd voor de film zelf.
Fame was entertainend, maar niet meer dan dat. Ik denk dat de film vooral een vrij jong publiek zal aanspreken wegens het hoge cuteness gehalte van de jongens en meisjes. Ten opzichte van de originele film en serie miste ik echter diepgang in de personnages en de acteerprestaties. Op de dans- en zangscènes niets aan te merken.

Alweer een geslaagde Girl Geek Dinner dus. Ik hoop dat ik de volgende nog kan meemaken voor de geboorte 😉

Geef een reactie