Over bouwverlof en de rest

Tsja, het plakwerk is nu nog niet helemaal klaar. Wat wil je als een deel van de mannen gewoon niet wil luisteren als je erop wijst dat het misschien niet goed genoeg is en later misschien voor problemen zal zorgen?
Gevolg: morgen nog een half dagje plakkers in huis. Ze komen de details afwerken: builen, kromme lijnen, gaten, enz dichtmaken en de hoeken netjes recht maken.

Maar er zit vooruitgang in, de zolder begint er echt prachtig uit te zien. En wanneer het witte stof wat weggeveegd raakt in huis zal er een hele grote stap afgewerkt zijn.

Dus dan gaan we verder met de badkamer. Beetje slecht nieuws daar ook weer. Bij het verwijderen van het behang heb ik noodgedwongen moeten opgeven: als zwangere vrouw in schimmelstof werken is niet zo’n goed idee denk ik zo… ook hier zal een deel van de muren waarschijnlijk moeten afgekapt worden om de problemen te verwijderen en de verdere opbouw zo correct mogelijk te maken. Maar gelukkig niet echt een ramp.
Ander probleem is echter de spreiding van het bouwverlof. Jawel, in de meeste provincies in Belgie is dit sinds deze week achter de rug. Komt onze sanitair plaatser toch niet van net over de grens met West-Vlaanderen zeker. Wat dus een heel ander bouwverlof is! Hij is dus pas terug op 17 augustus.

Ach ja, zo hebben we rustig de tijd om de badkamer correct voor te bereiden voor de volgende stap: plaatsen van buizen, douche, toilet en lavabo!

Geef een reactie