Wervelwind

Eentje is geentje. Nu Manon met haar grootouders op vakantie is heb ik geen werk aan Aidan. Gevolg: dat geraakt hier opgeruimd! Gisteren kwam er iemand van een lokale hulpgroep voor mensen die in armoede leven een hoop kledij en spullen ophalen die zij kunnen verdelen. Onze meest rommelige kamer is plots ordelijk en proper, de eettafel schoon en leeg na het eten.

Een vriendin die binnenkort een kindje verwacht kwam mij ook nog verlossen van wat babyspullen die super handig zijn, maar waarvan ik het niet over mijn hart kreeg dat weg te doen.

Aidan kreeg niet alleen een nieuw bed, maar ook nieuwe muurstickers op zijn kamer, hij is er dol op! Ook Manon zal verrast zijn met haar nieuwe glow-in-the-dark Tinkelbel muurstickers. Hopelijk zal ze daarmee het verdwijnen van haar bedhemel dat ze als baby kreeg maar nu compleet naar de vaantjes is sneller vergeten.

Laatste plan: de zee aan onkruid (not kidding) op de oprit aanpakken. Dan ga ik echt wel tevreden zijn over de productiiviteit hier ten huize deze zomer.

Up and at ’em!

Geef een reactie