Amnesty International

Dankzij mijn leraar geschiedenis uit het middelbaar die elk jaar tijdens de middagpauze de schrijf-ze-vrijdag organiseerde heb ik altijd al een “soft spot” gehad voor Amnesty International. Ik herinner me dat één van de eerste brieven die ik schreef er één was om te pleiten voor de vrijlating van Aung San Suu Kyi, pas 16 jaar later zou ze terug vrij zijn.

Nu hebben ze in samenwerking met Jan Hoet een pracht van een campagne gelanceerd betreffende de beperkingen op vrije levenskeuze en vrije meningsuiting in Rusland. Hier te bekijken:

Subliem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s