Ziek…

Eerst de baby, vorige week. Gisteren telefoon van de speelpleinwerking, dat Manon koorts had en weinig wilde meedoen met de activiteiten. Deze nacht begon mijn man te bibberen en te klagen over keel- en oorpijn.

Dus een dagje thuis, werk op afstand er tussen jongleren want natuurlijk komt dit bijzonder ongelegen. De dochter zit met een griepachtig virus. De man met een fameuze keelontsteking. Zelf zit ik wat te snotteren dus ik vrees dat het virus ook bij mij probeert greep te krijgen.

Tijd voor gemberthee met kardemom, medunkt! En ik nam bij de apotheek een doos kindersnoepjes met echinacea en propolis mee, volgende week school wil zeggen nog meer blootstelling aan bacillen. We gaan ze eens wat proberen te sterken, zie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s