Wijvenweek: Guilty pleasures en kleine kantjes

Guilty pleasures? Rauw gehakt pikken uit het pakske vlak voor ik alles in de pot voor spaghettisaus kieper. Een Sissi marathon houden met kilo’s chocolade op schoteltjes om van te snoepen. Uw kind dat duidelijk al wakker is rustig laten spelen in bed terwijl mama en papa nog wat soezen bij de wekker. 2 keer spaghetti bolognese eten op een dag, want je bent zwanger dus het mag. Puree uit een pakske. De reuzegrote zak Callebaut chocolade pellets openprutsen en zomaar een handvol ervan snoepen. De rust die in huis komt wanneer de peuter naar bed is. Het mag zo wel af en toe eens, nee?

Kleine kantjes? Kennen jullie Zappy Baby? Ik zit daar op, onder een ander pseudoniem, welteverstaan. Vooral op het forum dan. Waarom? Goh, een vorm van voyeurisme zal ik maar zeggen. En ook om dat sommige van de onderwerpen mij eerlijk gezegd wel aanspreken. Maar mijn kleine kantje komt vooral boven wanneer ik weer zo’n topic ga lezen en bij mezelf denk “Hoe is het toch godsmogelijk!?!”. Je voelt je instant beter in je vel. Zo’n idiotie, daar word jij niet op betrapt, oh nee! Soms word ik er zelfs toe verleid wanneer er voldoende dommigheden verkondigd worden er nog een schepje bovenop te doen. Trollen zeg maar. Jaja, een wijf dat van trol doet. Mijn klein kantje.

2 thoughts on “Wijvenweek: Guilty pleasures en kleine kantjes

  1. Pingback: Wijvenweek: Guilty pleasures en kleine kantjes | Wijvenblogs

  2. Ook hier eens langsgekomen via de wijvenweek! Ja zo komt een mens nog wel eens elders dan op onze eigen blogronde, allemaal leuk om lezen!

Geef een reactie