Wijvenweek: Guilty pleasures en kleine kantjes

Guilty pleasures? Rauw gehakt pikken uit het pakske vlak voor ik alles in de pot voor spaghettisaus kieper. Een Sissi marathon houden met kilo’s chocolade op schoteltjes om van te snoepen. Uw kind dat duidelijk al wakker is rustig laten spelen in bed terwijl mama en papa nog wat soezen bij de wekker. 2 keer spaghetti bolognese eten op een dag, want je bent zwanger dus het mag. Puree uit een pakske. De reuzegrote zak Callebaut chocolade pellets openprutsen en zomaar een handvol ervan snoepen. De rust die in huis komt wanneer de peuter naar bed is. Het mag zo wel af en toe eens, nee?

Kleine kantjes? Kennen jullie Zappy Baby? Ik zit daar op, onder een ander pseudoniem, welteverstaan. Vooral op het forum dan. Waarom? Goh, een vorm van voyeurisme zal ik maar zeggen. En ook om dat sommige van de onderwerpen mij eerlijk gezegd wel aanspreken. Maar mijn kleine kantje komt vooral boven wanneer ik weer zo’n topic ga lezen en bij mezelf denk “Hoe is het toch godsmogelijk!?!”. Je voelt je instant beter in je vel. Zo’n idiotie, daar word jij niet op betrapt, oh nee! Soms word ik er zelfs toe verleid wanneer er voldoende dommigheden verkondigd worden er nog een schepje bovenop te doen. Trollen zeg maar. Jaja, een wijf dat van trol doet. Mijn klein kantje.

2 reacties op ‘Wijvenweek: Guilty pleasures en kleine kantjes

  1. Pingback: Wijvenweek: Guilty pleasures en kleine kantjes | Wijvenblogs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s